mandag 31. desember 2012

And here we go again...

Internett fra 90 tallet... maka til å være frustrerende! Tar en time og sjekke mailen og tre å sjekke facebook... og foruten endløse forsøk på å oppdatere bloggen har vi de siste dagene spist, sovit og suttit på ræva.

Hjemme hos Seba og aylen aike, never felt so good coming home from a climbing trip and been welcomed by Sebas great bearhug!! Dagen etter vi kom ned fra fjellet drog vi på en restaurant som vi spanet inn lenge. En real argentisk asado på Mi Viejo! Thomas og joel ble med og vi njøt sau, biff, pølse og kylling grillet etter kunstens alle regler!! Fantastisk... og her skulle det jo feires.  En bakk med 12 pils (liter flasker) ble innkjøpt og vi trasket videre til en argentisk fest, grilling og bål feiring... vi ramlet inn hos seba kl fire på morningen... zznorka til langt utpå dagen!!!

Lese bok, spise, se film. På kvelden ordnet vi stor BBQ på hostellet. Joel og thomas kom hjem med et stort lam på ryggen (helt med bein og allt) og Sebas venn startet grillinga. Vi var femten st den kvelden rundt bordet, folk fra rundt verden, som njøt argentisk kjøtt, amerikanske poteter og salat.

Litt mer sove og boklesing/film og neste kveld ble det middagsfest i norsk ånde, gutta ordnet fårikål! Idag ble det faktisk litt bevegelse på oss, buldring, jogging og innkjøp.

For imorra stikker vi til fjells. Været er ikke meldt helt supert men det finnes en mulighet for at vi får klatret, og nå pakker vi endeligen svaskoa! Litt lettere sekk og jammehansker og lette sko! Gleder meg! Riss ; p

Nyttår til fjells, stjernehimmel og snø, primus og sjokolade, himmelen kan vente! Godt nytt år folkens og mange eventyr til oss alle innfor 2014!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar