tirsdag 29. januar 2013

Aylen Aike

Da har vi fått et par uker hjemme, med influensa, og lungebetennelse! Kjempe gøy! Vi synes vi manglet noe i bloggen vår etter oppholdet i El Chalten, nemlig et lite innlegg om hostellet vi bodde på der nede.
Siden det for det meste er dårlig vær på tur i Patagonia, blir mye av tiden tilbrakt nede i byen, og for vår del hos Aylen Aike.
Vi ble gode venner med Seba og familien hans, som driver hostellet, og det var alltid god stemning der. Han tar godt vare på klatrerne, og det virker som de fleste Nordmenn som har vært nedover de siste årene velger å bo der. Han har blitt en Norgesvenn, og jeg tror de fleste som har bodd der en gang, garantert velger å bo der neste gang også. Klatrerne har et eget rom på hostellet, der det er køyesenger, med 8 sengeplasser. Det er felles kjøkken, der "the fucking norwegian" til stadighet prøver å sette fyr på hele kåken.
På stuen står en TV med DVD spiller, hvor det spilles musikkvideoer av ymse kvalitet stort sett hele dagen. Det varierer fra AC DC til Madonna (stort spekter altså).
Av og til etter gode værvinduer, blir det arrangert grillfest i hagen, der det blir disket opp med kjøtt, pølser og annet snacks som kjøpes inn i fellesskap.
Og når Seba sier "Fuck you" så mener han egentlig bare at han liker deg!
Det er kort og godt plassen å bo, hvis du klatrer, og vurderer å reise til Patagonia!

El Chalten

Fjellene sett fra Ranger stasjonen

Klukk klukk!

"Fuck you!"

Grillfest i hagen

Nam nam!

God stemning!

God mat!

Kokkene!

Jaaa....

"Det var da so jævlig den korken skulle sitte da!!!"

Utsikt til byen fra buldresteinene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar